Магазин

(ВИДЕО) Луна Џогани го загуби бебето

Луна Џогани на својот канал на Јутјуб објави дека го изгубила бебето.

Таа и нејзиниот партнер Марко дознаа за ова пред неколку дена, и открија што се случило.

Како што наведоа, според лекарот, се се случило поради вирус кој поминал низ Луна.

„За жал, го загубивме бебето, бидејќи фетусот не успеа да се зацврсти во првите 12 недели. Не сакавме веднаш да зборуваме за тоа. Не сакаме премногу да разговараме. Вирусот помина низ мене, ни кажа докторката. Фетусот беше многу мал и чувствителен. Срцето на бебето престана да чука“, изјави Луна Џогани.

На почеток