Актуелно

„Откриен е вториот бермудски триаголник, лоциран на плоштадот во Скопје, голта комбиња, камиони и останати тешки возила“

По којзнае кој пат вчера товарен камион пропадна на плочките на плоштадот „Македонија“ во непосредна близина на фонтаната „Воин на коњ“.

Социјалните мрежи преполни со реакции:

На почеток