Македонија

(ВИДЕО) Од лидер до пејач: Ахмети со цигарче си запеа на цел глас, кружејќи низ кацеларија

Сопартијци на лидерот на ДУИ АЛИ Ахмети објавија видео на кое се гледа како тој со цигара во рака пее.

„Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети, преку видео кое кружи на социјалните мрежи, наводно и одговорил на „Огнената група“.

Ахмети е виден со цигара во рака, многу опуштен како ја пее песната „T’hupi roja (rrënja), të hupi fara, tuk o qe i dole Keqës përpara”..“, се вели во описот.

На почеток