Скопје

Гужва на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,

-бул. Србија кон бул. АСНОМ,

-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,

-бул.Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-бул. 3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,

-мост Нова Железничка Станица кон ул. Беласица.

На почеток