Скопје

Тројца скопјани каснати од кучиња скитници

На 13.01.2023 во 16.30 часот во Полициската станица Аеродром, С.С.(43) од Скопје пријавил дека на бул.„Јане Сандански“ неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 13.01.2023 во 22.40 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, П.Ц.(28) од Скопје пријавил дека на ул.„Пекљане“ бил каснат од куче скитник.

На 13.01.2023 околу 12.00 часот во Полициската станица Драчево, Г.Ц.(54) од Скопје пријавил дека на ул.„Бранко Заревски“ бил каснат од куче скитник.

На почеток