Скопје

Метеж на неколку скопски булевари

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. 3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
-бул. Свети Климент Охридски кон ул. Свети Кирил и Методиј,
-ул. 11 Октомври во двете насоки.

На почеток