Коментари

И Шилегов играше на картата ,,ај, ќе заборават”, па потона покатастрофално одошто му предвидов., ѝ Јоци до Данела

Јорданка Ивановска Јоци на социјалните мрежи објави статус во врска со разрешениот директор на МКЦ кој не сакал да потпише вработување на Бени Шакири.

„Скандал во МКЦ. Брујат медиуми. Разрешен директор затоа што не сакал да потпише вработување за Бени Шакири, а новиот директор бил детектив по професија. Завчера, пак, беа отпуштени вработени од обезбедувањето на Град Скопје.
Неверојатно за читање.
А, ене ја кај е 2025.
И Шилегов играше на картата ,,ај, ќе заборават”, па потона покатастрофално одошто му предвидов“, вели Јоци.

На почеток