Скопје

Гужва на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-ул. Димитрије Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски,
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров.

На почеток