Скопје

Исчезна скопјанец, семејството бара помош

Семејството од вчера го бара Косто Граоркоски, кој го напуштил домот 17.30 часот.

„Исчезнат е во реонот на Долно Нерези, Карпош 4, Влае и Тафталиџе. Облечен е во зеленкаста јакна како на сликата. Ве молиме, доколку го забележите јавете се на следните броеви: 070 357 486, 071 264 348, 071 294 966, 070 891 278“, се вели во апелот од семејството.

На почеток