Скопје

Без струја дел од Карпош, Ѓорче и Гази Баба

Поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: – Во период од 10.00 – 14.00 часот дел од ул. Џумајска о. Карпош;

– Во период од 09.00 – 11.00 часот Трубарево улиците 1, 2 и 7 и ул. Вера Јоцич околу црквата Св. Ѓорги Победоносец о. Гази Баба;

– Во период од 09.00 – 14.00 часот дел од Александар Македонски од бр. 30 до бр. 49 о. Ѓорче Петров.

На почеток