Свет

(ВИДЕО) 55 часа по земјотресот спасено уште едно бебе

Во Турција од урнатините е спасено уште едно бебе. Бебето било 55 часа под урнатините.

Спасувачите викаа „Господ е голем“ и почнаа да го бакнуваат бебето.

На почеток