Коментари

Најчевска за дојавите за бомби: Знаете дека е ова доказ за неспособноста на МВР и основ за оставка на министерот, нели?

Денес нови дојави за бомби во Градскиот трговски центар, Ист гејт мол, хотел Мериот, Музеј на град Скопје, Спомен куќа Мајка Тереза, Транспортен центар, ТЦ Бисер и Џевахир холдинг. МВР во текот на денот информираше дека станува збор за лажни пријави.

Во врска со ова на социјалните мрежи се огласи Мирјана Најчевска.

„Знаете дека е ова доказ за неспособноста на МВР и основ за оставка на министерот, нели?

Мислам вакво измотавање со цела држава може да се случи само во држава предводена од неписмени трупчиња кои си играат институции“, стои во објавата.

На почеток