Скопје

Без вода дел до Бутел

ЈП „Водовод и канализација“ информира дека денеска (среда) поради уличен дефект на ф110 во с. Љубанци (улицата под разервоарот) прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул.7, ул 1 и ул 5 С Љубанци и викенд населба Љубанци.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на дефектот. (општина Бутел)

На почеток