Скопје

Без струја дел од Илинден

ЕВН Македонија информира дека денеска (среда) без електрична енергија ќе останат:

во период од 8:30 -15:00 часот, с.Бујковци, с. Бучинци, с. Мршевци, Мобимак с. Мршевци, горниот дел од село Ајватовци, с. Грушино, Мобимак (општина Илинден).

На почеток