Македонија

Макпетрол: Во складиштето на компанијата нема ниту пожар, ниту експлозија

Од компанијата „Макпетрол“ информираа дека во складиштето на компанијата лоцирано во населбата Илинден нема пожар, ниту експлозија, како што известија дел од медиумите.

Инцидентот за кој што медиумите објавија информации се случил во близина, односно на железничката станица Илинден, но на никаков начин не е поврзан со складиштето на „Макпетрол“.

На почеток