Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-бул. Србија кон бул. АСНОМ,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,
-ул. Перо Наков кон бул. Киро Глигоров,
-бул. Свети Климент Охридски кон к-ца со ул. Свети Кирил и
Методиј,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.

На почеток