Скопје

Без вода дел од Центар

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, врз основа на добиените информации од ЈП Водовод и канализација добивме известување дека денеска (вторник), поради водоводен приклучок од ф 100 мм на Бул.Страшо Пинџур бр.6. прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од бул. Страшо Пинџур (о. Центар).

Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

На почеток