Скопје

Метеж на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Македонија во двете насоки,
-бул. Партизански Одреди кон Центар,
-бул. 3та Македониска бригада кон ул. Пролет,
-бул. Гоце Делчев во двете насоки,
-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.

На почеток