Коментари

„И сега што да пипкаат од сабајле пензионерите кога нема леб“, “Леб и сол” го промени името во “Јуфки и сол”, коментари на граѓаните откако рафтовите останаа празни

Пекарите не испорачуваат леб согласно нивната одлука од понеделникот со која се договорија дека ако се замрзнат цените леб нема да произведуваат.

Според нив, засега промена на одлуката нема.

Во врска со оваа се пошегуваа твитерџиите кои велат дека можеби Вучиќ ќе ни прати леб.

На почеток