Коментари

Хајредини му го „плесна“ и на Ескобар: Знаат и вашите амбасадори, проблемот е што во Македонија корумпирани се и владата и обвинителите

Поранешниот министер за економија Џевдет Хајредини објави статус на социјалните мрежи преку кој го искритикува специјалниот пратеник на САД за Балканот Габриел Екосбар

“…би ја охрабрил Владата на Македонија и владите на другите земји во регионот навистина да се посветат на борбата против корупцијата – рече Ескобар”.
ххх
Г.Ескобар, проблемот е што во Македонија и во другите земји во регионот корумпирани се и владите и обвинителите. Тоа го знаат и вашите амбасадори“, стои во објавата.

На почеток