Коментари

Иванов: Бирајте, ЕУ или македонска крвава свадба!

Новинарот и екс функционер на СДСМ Зоран Иванов со понуда до граѓаните која води или до влез во ЕУ или до крвава иднина на Македонија.

„И националистите почнаа да го цртаат македонскиот етно гоблен па сега бирајте:
По патот на ЕУ или пак по сокакот на македонската крвава свадба!!”, пишува Иванов.

На почеток