Коментари

Хајредини со две прашања до Агелер: Дали и натаму важи Вашата оценка дека земјата се наоѓа во вистинска катастрофа?

Поранешниот министер за финансии, Џевдет Хајредини и постави прашања на амбасадорката на САД, Анџела Агелер.

„Две прашања за амбасадорката на САД, Анџела Агелер:

1.Дали и кога ќе знаеме за наодите на Тимот за санкции од Вашингтон кој, на покана на Бујар Османи, неколку дена престојуваше во Македонија?

2.Дали и натаму важи Вашата оценка дека земјата според криминалот и корупцијата се наоѓа во вистинска катастрофа?“, вели Хајредини.

На почеток