Коментари

Најчевска за железничката несреќа во Грцијa: Ова е резултатот на она „да му дадеме шанса“

Најмалку 57 лица, повеќето млади, загинаа во страшниот судар на два воза ноќта меѓу вторникот и средата во близина на Лариса, Грција.

Професорката Мирјана Најчевска вели дека ова е резултат на она „да му дадеме шанса“

„Ова е резултатот на она: да му дадеме шанса.

Нашата држава целата е една голема железничка несреќа со огромен број препознаени и непрепознаени жртви од тоа што дозволуваме политичарите да даваат шанса на неписмена багра“, стои во објавата.

На почеток