Коментари

Чилиманов: Од кого Заевци и Ахметиевци купуваат струја?

Новинарот Цветин Чилиманов објави информација дека поранешниот заменик помошник државен секретар на САД Брајан Хојт Ји, има своја компанија во Бугарија за производство на електрична енергија која пак извезува и во Македонија. На ова Чилиманов коментира:

„Додека чекаме да видиме кој од Калето ќе ја продолжи кариерата во Бехтел, да видиме од кого Заевци и Ахметиевци купуваат струја.“

На почеток