Коментари

Андовска за изјавата на Ескобар: Бетон идентитетот. Армиран. Останува само да ни го фрлат врз глава

Дарија Андовска, декан на Факултетот за музичка уметност од Скопје, во објава на Фејсбук ја коментира изјавата на американскиот заменик помошникот на државниот секретар Габриел Ескобар

„Уште да решиме дали на егзархијата или на патријаршијата припаѓаме – векови назад нè вратија.

Бетон идентитетот. Армиран.

Останува само да ни го фрлат врз глава“, вели Андовска на Фејсбук.

На почеток