Скопје

Без струја дел од Центар и Гази Баба

Од ЕВН Македонија АД информираат дека во денеска (17.03.2023) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул.Владимир Полежиновски (општина Центар)

– Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, Ул.13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28 (општина Гази Баба)

На почеток