Актуелно

Учителка меѓу приведените дилери на дрога?

Во тек е полициска акција за приведување на дилери на дрога на територијата на Скопје, велат неофицијални извори од МВР. Како што дознава „Фокус“ меѓу приведените е учителка од основно училиште.

Полициската акција се однесува на сузбивање на улични дилери на амфетамин.

На почеток