Магазин

(ВИДЕО) Најемотивниот дел од „Златна Бубамара“, песна испеана од мака:„Убија дете…“

Синоќа се емитуваше овогодинешното издание на Златна бубамара на популарноста. Низа награди, многу настапи, шеги, смеа…

Еден настап ја расплака македонската публика. Бура од емоции предизвика пеењето на Андријана Јаневска и рецитирањето на Игор Џамбазов.

Еден од најдобрите македонски вокали ја запеа „Ми заплакало селото Ваташа“, а актерот и шоумен ја рецитираше „Цветови“ од Славко Јаневски.

В Тиквешко негде, в некое село,
кај в слана тивко венеше цвете,
– убија дете.

Нивниот моќен настап погледнете го во продолжение, во видеото после седмата минута.

На почеток