Свет

(Видео) Несекојдневна тепачка во Србија-Пензионери се степаа во супермаркет за ќебапиДенеска во Србија настана хаос и несекојдневна тепачка меѓу постари лица, поради пониската цена на ќебапи кои се продаваа во супермаркет.

На социјалните мрежи е објавена снимка од тепачка меѓу пензионери, а на неа се гледа како една постара жена се обидува да земе пакет ќебапи додека во исто време ги спречува другите да го направат тоа.

„Госпоѓо, госпоѓо ве молам… Ќе повикаме обезбедување, ова нема смисла“, е коментарот на една жена среде инцидентот.
Додеска ова се случува голем број срспки граѓани стојат надвор и чекаат да влезат и се обидуваат да се изборат за ќебапи.

На почеток