Коментари

Коментар на денот: Експертите лаат, а мафијата си турка

Контроверзноста околу договорот за изградба на коридорите 8 и 10д со компанијата „Бехтел и Енка“ никако не спласнува, ниту пак коментарите поврзани со тајноста и нејаснотиите кои го следат овој договор.

На темата поврзана со договорот вечерва се огласи и професорката Мирјана Најчевска.

– Експертите лаат, а мафијата си турка.

Мафија од вакви размери не може да опстојува без поддршка од највисокото раководство во државата.

Дури и онаа љубителката на пити и винце од американската амбасада разбра дека мора да се огради од очигледното неправо – пишува таа на нејзиниот Фејсбук профил.

На почеток