Коментари

Хајредини го „закопа“ Груби: 20 години сте проневериле многу денари и ниеден од вас ниеден ден не скапел во затвор

Ако се проневери еден денар да скапеме во доживотен затвор, вели првиот вицепремиер Артан Груби. Ова се однесува за проектите за коридорите 8 и 10.

Во врска со ова на социјалните мрежи свој коментар даде Џевдет Хајредини.

„Ако се проневери еден денар, ако се корумпира еден од нас, тогаш да скапеме во затвор“, рече Груби.

20 години сте проневериле многу денари и ниеден од вас ниеден ден не скапел во затвор“, вели Хајредини.

На почеток