Актуелно

Видеото на кое Ахмети зборува на Македонски е направено со вештачка интелигенција

Експертот Валон Салиху на шега го коментира видеото кое беше објавено денеска, а во кое лидерот на ДУИ, Али Ахмети, зборува на македонски јазик.

„Конспирација на денот – Видеото на Али Ахмети каде што зборува на македонски јазик е генерирано преку вештачка интелегенција“, пишува на фејсбук Салиху.

На почеток