Македонија

Возете внимателно: Одрон на патот Скопје-Велес

Одрон на патниот правец Скопје-Велес после наплатната рампа Сопот. За настанатата состојба известени се ЈП за одржување на регионалните и магистралните патни правци и истите известија дека ќе пратат екипа за да се санира одронот.

На почеток