Македонија

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол

Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол


60-годишен маж  вознемирувал малолетни девојчиња во паркот во скопската населба Ѓорче Петров.
Мажот ги допирал децата и им нудел алкохол, велат од МВР.
Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Текстот Манијак во Ѓорче допирал малолетнички и им нудел алкохол е превземен од МАКФАКС.

На почеток