Актуелно

Актерот Трајче Ѓоргиев денеска ќе биде погребан на градските гробишта Бутел

Денеска од 14:00 до 15:00 часот во капелата на градските гробишта Бутел ќе биде погребан актерот Трајче Ѓоргиев.

„Нашиот драг актер Трајче Ѓоргиев, во понеделник на 5 јуни од 14:00 до 15:00 часот ќе го испратиме кон вечниот дом во капелата на градските гробишта Бутел, а комеморацијата на која семејството, блиските пријатели, колеги и познаници ќе му оддадат почит, ќе се оддржи утре (6 јуни) во Македонскиот народен театар во 12:00 часот.

Вечен спомен драг Трајче!

На почеток