Магазин

Јордан Митев ќе стане татко

Фолк пејачот Јордан Митев ќе стане татко. Тој и неговата сопруга Славица чекаат принова, а Митев ја потврдил веста.

„После многу турбуленции и многу други приватни работи конечно очекуваме да не огрее сонце кое ќе донесе радост. Така да наскоро ќе бидам татко, тоа е убава вест“, вели Митев во интервју за Гламур.

На почеток