Коментари

Уште непочнати се разидоа: Доктор Лазаров го напушти синдикатот на Беќаровски

Откако веќе неколку денови докторот Нико Беќаровски работи макотрпно на формирањето на новиот синдикат на здравствени работници и како член на неговиот иницијативен одбор го најави и докторот Ненад Лазаров, денес пукна договорот помеѓу нив.

Лазаров се налути заради тоа што синдикатот зад чие формирање стои Беќаровски, се спојува со Сскц Самостоен Синдикат.

Погледнете ја преписката помеѓу нив.

На почеток