Коментари

Богојески до Ковачевски: До каде сте со Заедницата на косовски општини во Македонија, колегата од Приштина беше тука да обележи граници?

По неофицијалната посета на Македонија, на косовскиот премиер Албин Курти, Петар Богојески преку социјалните мрежи му се обрати на премиерот Димитар Ковачевски.

„Димитар Ковачевски до каде сте со Заедницата на косовски општини во Македонија?
Денес колегата од Приштина беше тука да обележи граници?
Онака во стилот на кучињата што мочкаат по столбови?!?
#измеќари #подкосовље“, стои во објавата.

На почеток