Македонија

На скопско Кале гори сува трева

На скопско Кале гори сува трева

Регионалниот центар за управување со кризи (РЦУК) Скопје, информира дека дека на скопското Кале гори сува трева.
На терен се испратени 3 пожарникари и едно противпожарно возило.
Од РЦУК додаваат дека нема опасност од огнот да бидат зафатени објекти.

Макфакс

На почеток