Магазин

(ФОТО) Таско со емотивни зборови за годишнината со сопругата Наташа

Македонскиот музички артист Христијан Тасковски – Таско, со емотивни зборови за годишнината со сопругата Наташа

Имено Таско и Таша годинава ги следеа само убави моменти, направија свадба, па го добија синот Лукијан.

„Наздравје за уште една година на љубов која е подлабока, семејство кое стана посилно и сопруга која е олицетворение на љубовта и благодатта. Додека ја славиме нашата годишнина, се потсетувам на неверојатното патување што го презедовме заедно, од партнери до родители, водејќи се рака под рака низ животните пресврти. Твојата посветеност како мајка и сопруга предизвикува стравопочит, и јас сум благодарен за секој момент што го споделуваме. Еве за нас, за љубовта што го исполнува нашиот дом и за безбројните авантури кои допрва не очекуваат“ – напиша музичарот за заедничките фотографии.

На почеток