Актуелно

Раперот Таско стана татко

„Фала ти Господе за овој прекрасен благослов“, напиша тој на 22.06 и на Инстаграм Стори го откри името на бебето.

Името Лукијан потекнува од латинскиот збор lux, а означува светлина, осносно, „оној што свети, осветлува“.

Таско и Наташа се во брак од 2022 година, а во мај годинава се венчаа во црква и направија свадба со многу гости.

Тие претходно имаа и забава за откривање на полот на бебето, кога споделија дека чекаат син.

На почеток