Македонија

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи по добиеното известување од ЕВН, соопштува дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат:

· Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од селата: Мршевци, Бучинци и Бујковци, (Општина Илинден ) и с. Грушино, (Општина Арачиново);

· Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од зградата бр. 64 на бул. Партизански одреди. (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. бр. 4 во с. Бардовци, (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Влае, (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од селата: Јаболци, Држилово и Патишка Река, (Општина Сопиште), како и Елово, Црн Врв, Осинчани, Црвена Вода и Малчиште, (Општина Студеничани).

———————————————————————————————————————————————

на ден 18.09.2023 година (понеделник) :

· Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул. Жеденска, поточно само парните куќни броеви. (Општина Ѓорче Петров).

Макфакс

На почеток