Македонија

Ангелов: Нема информации за горење какви било опасни материи во ОХИС

Ангелов: Нема информации за горење какви било опасни материи во ОХИС

Како што извести директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, гаснењето на пожарот во ОХИС е во завршна фаза.

„Нема информации за горење какви било опасни материи“, рече Ангелов и додаде дека кога ќе биде изгаснат, ќе имаат повеќе информации за пожарот.

Макфакс

На почеток