Коментари

После Цацко ни е крив, што живееме во ваква мизерија! Пу јзк, искритикува Богојески

Петар Богојески, предводник на „Македонски концепт“ ги искритикува македонските медиуми и порача дека со сеир држава нас е прави.

„Штом Босанква со пендракот е најважна вест за македонската јавност, од на пример една глобална тема, локална за амнестија на криминалци и таа за судбината на Македонците во Албанија… најдобро да објавиме Референдум за тоа кој да не ОКУПИРА, и да престанеме да глумиме држава! После Цацко ни е крив, што живееме во ваква мизерија! Пу јзк!“, напиша Богојески.

На почеток