Македонија

Утре без струја неколку улици во општините Сопиште и Бутел

Утре без струја неколку улици во општините Сопиште и Бутел

ЕВН Македонија известува дека утре без електрична енергија ќе останат улици во општините Сопиште и Бутел.

Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од дел од улицата 4, Соње Коштан, село Горно Соње во Општина Сопиште, а во периодот од 09.00 до 11.00 часот, електрична енергија ќе немаат корисниците од Горно Оризари, местото викано Крст во општина Бутел.

Макфакс

На почеток