Македонија

Сообраќајна несреќа на патот Велес – с. Извор, сообраќајот блокиран

Сообраќајна несреќа на патот Велес – с. Извор, сообраќајот блокиран

Денеска попладне, на патот Велес – с. Извор, се случила сообраќајна несреќа, информираат од АМСМ.

Поради незгодата, од 15.20 часот регионалниот пат Велес – с. Извор е блокиран за сообраќај, се наведува во соопштението.

На почеток