Магазин

(Видео) Нова песна на Антониа Гиговска – „Брига ме“

(Видео) Нова песна на Антониа Гиговска – „Брига ме“

Македонската пејачка Антониа Гиговска, која стана мајка пред четири месеци, ја објави својата нова песна на српски јазик, „Брига ме“.

Музиката и аранжманот се на Дарко Димитров, а текстот на Виолета Михајловска-Милиќ.

На почеток