Македонија

Гори викендица во Катланово

РЦУК – Скопје, известува дека во 22:00 часот, е добиена пријава од Е-112 за запалена викендица во нас.Катланово во близина на Цркавата.

“Мометално екипата од БППЗ на Град Скопје интервенира со 5 ПП возила и 15 пожарникари и истиот нема опасност за проширување.

За дополнителни информации ќе добиеме во текот на утринскиот извештај”, велат од ЦУК.

На почеток