Магазин

(Видео) Теа Таировиќ ќе замине со 35.000 евра од Ромскиот бал во Скопје

Со Теа Таировиќ, започна спектаклот на овогодинешниот „Ромски бал“ во Скопје. Настанот за првпат го организираше пратеникот и претседател на Сојуз на Ромите во Македонија, Амди Бајрам, а по неговата смрт на чело на организацијата е неговиот син Габриел Бајрам.

„Скопје1“ дознава дека настапот на Таировиќ чини 35.000 евра.

Водители на балот се Лила Филиповска и Даниел Петровски, кои го најавија настанот со видео во кое порачуваат дека вежбаат играње со трубачи бидејќи доаѓаат познати музички имиња.

На почеток