Скопје

Од утре попладне, скоро цело Скопје останува без вода

На ден 11.02.2024 година (недела) од 17:00 часот поради интервенција на главната водоводна цевка Ф1600 мм во Рашче, намален притисок или прекин на водоснабдување ќе имаат следните населени места:

– Арнакија
– Сарај
– Глумово
– Горна Матка
– Долна Матка
– Ѓорче Петров
– Влае
– Карпош
– Жданец
– Нерези
– Центар
– Клинички Центар
– Кисела Вода
– Усје
– Пинтија
– Драчево
– Батинци
– Студеничани
– Моране
– Дел од Гази Баба
– Чаир
– Скопје Север
– Топаанско Поле
– Автокоманда и
– Аеродром

На почеток